HomeServiceRådgivning och teknisk support för din individuella lösning

Rådgivning och teknisk support för din individuella lösning

Våra användningsspecialister löser utmaningar genom att arbeta tillsammans med dig

 

Expertkompetens om automation och anslutningsteknik - med nätverk över hela världen. Våra erfarna teknikexperter i ditt område kan hjälpa dig att lösa problem du stöter på i det dagliga arbetet genom ett nära samarbete med dig. Ta hjälp av heltäckande rådgivning och teknisk support av professionella konsulter.

Tekniska lösningar i den elektriska planeringsprocessen

Förbättra din tekniska programvara med lämpliga uppgraderingar för elektriska kopplingsskåp med Weidmüller Configurator och produktmärkning med M-Print® PRO.

Lösningar för solceller

Effektiv installation och ekonomisk drift av solcellsanläggningar: våra specialister ger stöd till ditt projekt ända från planeringsstadiet till den löpande driften av anläggningen.

Vindkraftslösningar

Anläggningens tillgänglighet och verkningsgrad är av högsta vikt för dig. Våra lösningar ger säker och oavbruten drift av anläggningen även i mycket tuffa omgivningsförhållanden.

Lösningar för fjärrövervakning

Med anpassningsbara fjärrövervakningslösningar från Weidmüller kan du erbjuda dina kunder skräddarsydda tjänster som täcker hela livscykeln för en maskin.

Smart fabrik

Morgondagens fabrik måste klara många olika utmaningar. Unyttja vår innovativa analysteknik och webbaserade tjänster – även för din befintliga utrustning.

Ackrediterat laboratorium

Vårt ackrediterade laboratorium står för kvalitet, prestanda och säkerhet för produkterna.