HomeProdukterElektronik och automationStrömförsörjning

Strömförsörjning

Skapa felsäkra systems för strömförsörjning Med Weidmüller får du hållbara lösningar Let’s connect.

 
 

Den ökande graden av industriell automation inom produktionsprocesser kräver tillförlitlig garanti för en 24 VDC strömförsörjning under pågående drift, särskilt i händelse av ett fel. 

Vårt modulära nätaggregatkoncept hjälper dig att praktiskt uppfylla alla krav. Vi levererar en lösning med komponenter som är exakt koordinerade. 

Vi har switchade nätaggregat för 5 V till 24 V och 48 V, lämpliga för användning inom industri, avbrottsfri strömförsörjning och elektroniska säkringar för 24 V-nät. Dess expansionsmoduler som DC/DC-omvandlare, diodmoduler, relämoduler och kapacitansmoduler har också länge använts för att försörja elektroniska underenheter. I tuffa industrimiljöer, i kemiska riskområden eller inom marinteknik har våra switchade nätaggregat de internationella godkännanden som behövs för säker användning. Dessutom skyddar de elektroniska säkringarna tillförlitligt dina 24 V DC-kretsar. 

Strömförsörjningsprodukterna kan också användas universellt tillsammans med vår Industriella Ethernet, våra blixt- och överspänningsskydd, reläer och optokopplare samt kan byggas ihop till kompletta lösningar.