HomeFöretagetInnovationer och kvalité

Innovationer och kvalité

Du förväntar dig engagemang, framgång och kvalité
Vi håller jämna steg med tiden
Let’s connect.

 

Vi utvecklar helt skräddarsydda produkter för kunder och partners över hela världen genom att konsekvent genomföra innovationer. Som ett teknikföretag, gör vi det bästa av våra globala möjligheter för en stark vidareutveckling. För detta ändamål samarbetar vi med institut och samarbetspartners på en global skala och garanterar de strängaste krav på våra produkter.

 

Kvalitetspolicy

Kvalitet är djupt rotat i våra företagsvärden. Balansen och samspelet av våra fyra företagsvärderingar – innovation, kunder, anställda och kvalitet hjälper till att säkerställa resultatet – en ljus framtid för Weidmüller.

Weidmüller är dedikerade till utmärkt kvalitet i allting vi gör och i alla aspekter som kunderna uppfattar. Detta resulterar i att våra strategier och procedurer ständigt justeras efter våra kunder och deras krav. Detta gäller  allt från kundens första intryck av Weidmüllers varumärke till en långvarig pålitlighet av våra produkter och service.

 

Weidmüller AB är certifierade enligt ISO9001:2015. Detta innebär att vi som företag har och arbetar efter ett kvalitetsledningssystem, där samtliga processer och rutiner är noggrant utformade och kvalitetstestade enligt internationell standard.