HomeFöretagetFöretagsansvar

Företagsansvar

En framtid värd att leva i
För miljö och samhälle
Let’s connect.

 
 

I dag finns det inte många branscher som skulle kunna klara sig utan elektronik och elektriska anslutningar. Vare sig det gäller biltillverkning, elproduktion eller vattenhantering så finns det alltid nya utmaningar som måste övervinnas. Och det är precis vad vi har gjort varje dag under flera decennier - genom att leverera kraftfulla produkter och kundanpassade lösningar.
 
Vi är stolta över det faktum att vi har haft en avgörande inverkan på industrin med vår kunskap och vårt kunnande. Vi är mycket glada över att vi gör viktiga insatser både idag och framöver, att vi sätter fler standarder och ger vägledning. Med spännande teknik och löftet att vi ska förbli som vi varit: ett familjeägt företag och en partner man är bekant med, som förstår sina kunder och kompetent och samverkande stöder dem och deras applikationer. Globala, flexibla och kundcentrerade. Och det är just detta engagemang som är viktigt för oss i en värld full av anslutningar.
 
Vi arbetar på ett hållbart sätt, så att vi kan lämna över företaget och miljön till nästa generation i ett framgångsrikt och hälsosamt tillstånd. Integrerad och värdeorienterad hållbarhetsstyrning är fast rotad i vårt företag.

Vi är glada att vi på följande sidor kan presentera en mängd exempel som visar de olika områden där Weidmüller arbetar på ett hållbart sätt.

 

Upptäck anslutningar. Och inspireras av dem. Let´s connect.